Çin Uluslararası Raylı Sistem Fuarı, Kasım Ayında Şangay'da Gerçekleştirilecek

12’nci Çin Uluslararası Raylı Sistem Fuarı (Rail+Metro China 2017) 21-23 Kasım tarihleri arasında Shanghai New International Expo Center’da gerçekleştirilecek.

12’nci Çin Uluslararası Raylı Sistem Fuarı (Rail+Metro China 2017) 21-23 Kasım tarihleri arasında Shanghai New International Expo Center’da gerçekleştirilecek. Yapılan açılamada, bu yılki fuarda, daha az nüfuslu şehirlerde orta hacimli trafik başta olmak üzere farklı raylı sistemlere ve planlama mekanizmalarına odaklanacağı ve dünyanın dört bir yanından gelen danışmanlık birimleri, kamu trafiği planlama birimleri ve üretim birimleri bir araya gelerek yerel coğrafya, nüfus ve seyahat türüne göre sistem seçimi hakkında önerilerde bulunacağı belirtildi.

Fuarın, ’Belt and Road’, ’Made in China 2025’ ve ’Economic Globalization’ gibi ulusal stratejik girişimleri özellikle dikkate aldığı vurgulanırken, Çinli ekipman üretim şirketlerinin ’küreselleşmesine’ aktif olarak destek sağlayacağı ve yabancı şirketlerin pazar erişim gerekliliklerindeki önemli düzenlemeleri ele alacağı söylendi. Bu yıl dünya çapındaki en yeni ürünleri ve teknolojileri tanıtabilmek amacıyla ’Almanya Pavyonu’, ’ABD Pavyonu’ ve ’Belt and Road sergi bölgesi’nin yer alacağı bilgisi verildi.



Fuar, China International Engineering Consulting Corporation, Shanghai Shentong Metro Group ve Shanghai Intex Exhibition Company tarafından düzenlenecek.Ayrıca fuara Şangay Belediye Ulaşım Komisyonu (Shanghai Municipal Transportation Commission), Çin Ulaşım Bilimleri Akademisi (China Academy of Transportation Sciences) ve CIPA Demiryolu Endüstrisi Uluslararası İşbirliği Komitesi (CIPA Railway Industry International Cooperation Committee) tarafından güçlü destek sağlanağı bildirildi.

Kaynak: İHA