Çağrı Merkezi Kursiyerleri Belirlendi

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksek Okulu işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Çağrı Merkezi Personeli Eğitimleri'ni alacak kursiyerlerin belirlendiği bildirildi.

Zonguldak TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, belirlenen kursiyer listesinin odanın internet ve proje web sitesi olan karaelmascevherleri.org adresinde yayımlandığı, eğitimlerin 03-07 Nisan, 10-14 Nisan, 17-21 Nisan tarihlerinde 50'şer kişilik iki grup halinde Zonguldak TSO ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı eğitim salonlarında, 24 Nisan-5 Mayıs tarihlerinde ise BEÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu'nda verileceği kaydedildi.

Açıklamada sözlerine yer verilen Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, şunları kaydetti:

'Karaelmas Diyarının Keşfedilmemiş Cevherleri İş Hayatında projemiz kapsamında, 100 kadınımızı iş gücü kazandırarak meslek sahibi olmalarına katkı sağlayacak çağrı merkezi elemanı eğitimleri için başvuru süreçleri sona erdi. Yüz kursiyerimizi belirledik. Eğitimler, 4 Nisan'da Zonguldak'ta başlayacak ve 24 Nisan- 5 Mayıs haftası Çaycuma'da devam edecektir. Bütün kursiyerlerimize başarılar diliyorum.'

Kaynak: AA