Başkan Aksoy'un Eşinden Tiyatro Grubuna Ziyaret

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’un eşi Melek Aksoy, Tatvan Sevgi Seli Dayanışma Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Seli Tiyatro Topluluğu ve Tiyatro Akot’u ziyaret etti.

Başkan Aksoy'un Eşinden Tiyatro Grubuna Ziyaret
Elazığ ve Eskişehir’de düzenlenecek olan tiyatro festivallerine hazırlanan Sevgi Seli Tiyatro Topluluğunun çalışma atölyesini ziyaret eden Melek Aksoy, gençlere moral verdi. Bir süre oyuncuların çalışmalarını izleyen Melek Aksoy, oyuncularla ayrı ayrı ilgilenerek icra ettikleri zor ve bir o kadar da güzel sanat için başarı dileğinde bulundu.

Gençlerin güzel bir ortamda icra ettikleri sanatın önemine vurgu yapan Melek Aksoy, gençlerin hepsinin kendi alanlarında ayrı ayrı başarılı olduğunu dile getirerek, her türlü desteği hak ettiklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sevgi Seli Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Torun Oral ise, ziyaretin gençler için moral ve motivasyon olduğunu belirtti.

Tiyatro Hocası Gökmen Okdayan da, ziyaretin kendilerini motive ettiğini, bu moral ve motivasyon ile katılacakları festivallerde Bitlis’i en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA