ASKON Adana Şube Başkanı Çalışkan Açıklaması 'İşbirliği Alanları Ve Projeler Üretiyoruz'

Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, üyeleri için sosyal, ticari ve milli şuuru geliştiren yaklaşımlarla işbirliği alanları ve projeler ürettiklerini söyledi.

ASKON Adana Şube Başkanı Çalışkan Açıklaması 'İşbirliği Alanları Ve Projeler Üretiyoruz'
Çalışkan, merkezi Ankara’da bulunan Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Başkan Yardımcısı Cavit Tatlı’nın ASKON Adana Şubesi’ni ziyaretinde, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği olarak, “Haklı zenginlik” sloganıyla ülkenin ve dünyanın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Çalışkan, “Aynı zamanda iş çevrelerinin yararlanmasını sağlayacak platformlar ve fırsatlar oluşturmaya gayret ediyoruz. Üyelerimiz arasındaki sosyal, ticari ve milli şuuru geliştiren yaklaşımlarla işbirliği alanları ve projeleri üretiyoruz” dedi.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Başkan Yardımcısı Cavit Tatlı ise, “Derneğimiz; insanlığın ortak tarihi tecrübesinden süzülüp gelen yüksek ahlaki, insani değerlerin her ortamda, her şartta ve herkes için savunulmasını amaçlayan bir gönül birliği platformudur. Tüm dünyada ve Türkiye’de ortak insani değerlerin ihlal edilmesi durumunda maşeri vicdanın derin sesi olarak kamuoyu ve tarih önünde üzerine düşen uyarı vazifesini yapmak üzere aktif bir duyarlılık sergilemektedir” diye konuştu.

Çalışkan, daha sonra Tatlı’ya ziyaretin anısına bir plaket takdim etti.
Kaynak: İHA