AK Parti'li Kaya 16 Nisan'ı İşaret Etti

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya 16 Nisan’dan sonra Türkiye’de artık güçlü iktidarların olacağını söyledi.

AK Parti'li Kaya 16 Nisan'ı İşaret Etti
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesi Manisa’ya gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Kaya, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli’yi makamında ziyaret ederek, açıklamalarda bulundu. Başkan Kaya, 16 Nisan’dan sonra ülkede güçlü iktidarların olacağının altını çizdi.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında, MKYK üyesi AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber ve İsmail Bilen, Belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve partililer katıldı.



İçelli: "Manisa olarak en iyi sonucu çıkaracağız"

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “Öncelikle bugün yoğun programının arasına Manisa’yı da katarak aramızda bulunan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erol Kaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin bildiği gibi ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Bu kapsamda AK teşkilatlar olarak gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. 16 Nisan akşamında ise Manisa olarak en iyi sonucu çıkararak, başarıyı elde edeceğiz."

Kaya: "16 Nisan’dan sonra güçlü iktidarlar inşa edilecek"

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ise ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "İnşallah 16 Nisan’dan sonra ülkede güçlü iktidarlar inşa edilecek. İkincisi ise güven ve istikrarın oluşmasına katkı sağlayacak. Bundan çok daha önemlisi de millet, başarısız olan siyasileri artık siyasette barındırmayacaktır. Yani aslında kıyametin koptuğu nokta tam da burasıdır. Dolayısıyla bu ülkede artık ’6 defa gittim, 7 defa geldim, 7 seçim kaybettim, 8’incide mutlaka daha güzel şeyler yapacağım’ deme devri bitecektir. 1963 yılından bu yana sandıklarda iki seçim yapıldı. Seçilen meclis üyeleri arasından da biri başkan seçiliyordu. Türkiye 1963 yılından bugüne sandığa giderek iki seçim yapmaktadır. Birisi belediye başkanlığı seçimi diğeri belediye meclis üyeliği seçimidir. Yarım asrı aşan bir süredir biz bunu yapıyoruz. Aslında biz bugüne kadar sandıkta hükümeti seçmedik, parlamentoyu seçtik. Parlamento içinden de bir hükümet çıkacağını umut ettik. İşte buna son veriyoruz. Bunu millete çok iyi anlattığımızda dönüşünün de çok daha iyi olacağını düşünüyorum." dedi.

Kaynak: İHA