ADÜ'de İhtiyaç Sahipleri İçin 'Güzel Borç' Uygulaması Başlatıldı

Adnan Menderes Ünivesitesi’nde (ADÜ) ihtiyaç sahibi öğrenciler için akademik ve idari personelin desteğiyle ‘Güzel Borç’ uygulaması başlatıldı.

ADÜ'de İhtiyaç Sahipleri İçin 'Güzel Borç' Uygulaması Başlatıldı


ADÜ’de ihtiyaç sahiplerinin, hiçbir formaliteye gerek kalmadan borç alabileceği, katkı sağlamak isteyenlerin de doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceği ve acil para ihtiyacı olanlar için hazırlanan ödünç nakit para kutusu uygulaması rektörlük binasında hizmete girdi.

“Güzel Borç” kampanyasına ilk katkı ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından yapıldı. Ödünç nakit para kutusuna katkı yapanlar ve kutudan destek alanların sadece isimlerini ve meblağları kağıda yazmaları yeterli olurken, kutudan ödünç alınan paranın bir süre sonra geri konulması şartı bulunuyor.

Böyle bir uygulamanın acil ihtiyaçlar halinde çok faydalı olacağını belirterek kutuya ilk katkıyı yapan Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, “Sağ elin verdiğini, sol el görmemelidir” felsefesiyle uygulamaya başladıklarını ifade etti.

Böyle bir uygulamanın acil ihtiyaçlar halinde çok faydalı olacağını belirten Rektör Bircan, tüm personele uygulamaya katılmaya davet etti.
Kaynak: İHA