Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından '11 ilçeye 11 prestij caddesi' projesi kapsamında yapılan Şarköy ilçesindeki İnönü prestij caddesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, görüşlerine yer verilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy'ün Allah'ın verdiği her türlü güzelliğe sahip olduğunu belirtti.

Şarköy'ün yollarının da yapılacağını aktaran Albayrak, şunları kaydetti:

'Şarköy bu bölge içerisinde Allah'ın verdiği her türlü tabi güzelliğe sahip. Şarköylüler de bu güzellikleri en güzeliyle yaşaması lazım, Şarköy kabuğunu aşıp nüfusunun 50 binleri geçmesi lazım. Yazlıkçılardan bir ricam var yollarını da yapacağız her ihtiyaçlarını gidereceğiz ancak kayıtlarını Şarköy'e alsınlar. Şarköy'e hizmetler bitmeyecektir. Önümüzdeki 2 yıl içinde Şarköy'e gereken hizmetleri yapacağız. Prestij caddemiz hayırlı olsun, kazanan Tekirdağ olsun kazanan halkımız olsun.'

- Albayrak, yaşlılarla yemek yedi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yaşlılar Haftası nedeniyle verilen yemeğe katıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Albayrak'ın Süleymanpaşa Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çorlu Huzurevinden gelen yaşlılarla tek tek tokalaşarak Yaşlılar Haftasını kutladığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albayrak, 'Sizinle birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Beni bir dost bilin, ben olduğum sürece her zaman güvendesiniz size her zaman destek olmaya devam edeceğiz.' dedi.

Kaynak: AA