Öğrenciler Emniyet Müdüründen İmza İstedi

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, "Mutlu Gelecek Projesi" kapsamında lise öğrencilerini hayvanat bahçesi ve lunaparka uğurladı. Öğrencilerden bazıları öz çekim yaptı, bazıları ise Ak’tan imza istedi.

Öğrenciler Emniyet Müdüründen İmza İstedi
Adana Emniyet Müdürü Osman Ak göreve geldikten sonra daha önceki yıllarda sık sık PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı mahallelere art arda operasyon yaparak korsan gösterileri bitirdi. Ak, operasyonların yanı sıra yine bu mahallelerdeki okuyan çocukların toplumla bağlarını güçlendirmek amacıyla başlatılan "Mutlu Gelecek Projesi" kapsamında, öğrencilere geziler düzenlendi.

Osman Ak, son olarak Şakirpaşa Anadolu Lisesi’ne giderek burada öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun sevgi seliyle karşılaşan Ak, onlarla uzun uzun sohbet etti. Öğrenciler Ak ile bol bol fotoğraf çektirirken, bazı öğrenciler boş kağıt uzatarak Ak’tan imza istedi. Ak, öğrencilere, "Boş kağıda imza atmayalım çektirdiğimiz fotoğraflar çıksın onları imzalayıp size vereyim" dedi.

Bazı öğrenciler de Ak ile öz çekim yaptı. Engelli öğrencilerle de yakından ilgilenen Ak, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra onları İçel’in Tarsus ilçesindeki hayvanat bahçesine ve Adana’daki lunaparka uğurladı. Bazı öğrencilerin uğurlama sırasında Ak’a asker selamı verdiği görüldü.

Kaynak: İHA