Murzioğlu Açıklaması 'Şehrimize Katmadeğer Katan Herkesin Yanındayız'

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’a katmadeğer katan herkesin yanında olduklarını söyledi.

Murzioğlu Açıklaması 'Şehrimize Katmadeğer Katan Herkesin Yanındayız'
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanlığı’na seçilen Haluk Tan ve beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Samsun TSO Meclis Başkanı Aydın Özvatan ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

"Marka şehri olmak istiyorsak, bunun yolu birlik ve beraberliktir"

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Haluk Tan ve yeni yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Murzioğlu, “Yeni göreviniz hayırlı, uğurlu olsun. Hepimizin ortak paydası ve derdi kentimizi, ülkemizi daha iyi noktalara getirmek. Samsun’daki tüm sivil toplum örgütlerimizin tümü kendi içinde ayrı bir değere sahip. Oda yönetimi olarak istişarelere ve fikirlere her zaman açık olduk. Kentimize katmadeğer katan herkesin yanındayız. Eğer bir marka şehri olmak istiyorsak, bunun yolu birlik ve beraberliktir. Hepimiz aynı dili konuşuyoruz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Tek amacımız da şehrimize katkı sağlamak. Her zaman bunun gayreti içinde olduk. İnşallah hep birlikte şehrimize hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.



Tan: “Sorunları hep birlikte aşacağız”

Ziyarette konuşan Haluk Tan ise, “Her şey paylaşmaktan geçiyor. Türkiye ile birlikte Samsunumuzun da büyümesi, gelişmesi ve iş dünyamız ile hedeflenen 2023 vizyonuna yakışır proje ve hizmetlerle faydalı işler yapmak istiyoruz. İnşallah birliktelik temellerimizi daha da sağlamlaştırıp, şehrimizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Ülke olarak bazı zorluklar yaşıyoruz ama bunların üstesinden gelecek olan bir potansiyelimiz de gücümüz de var. İnşallah bu zorlu süreci çok çalışarak, kaliteli üretim yaparak ve dışa bağımlı olmaktan kurtularak hep birlikte aşacağız. Bunun için hepimize büyük görevler düşüyor. Her zaman olduğu gibi şehrimizin ve ülkemizin gelişmesi için biz elimizi taşın altına koymaya hazırız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA