İzmir'de Kültür Sanat

İZDSO bu hafta, İtalyan şef Alessandro Cedrone yönetiminde sahneye çıkacak.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrasının (İZDSO), İtalyan şef Alessandro Cedrone yönetiminde vereceği konserde keman sanatçısı Hande Küden solist olarak yer alacak.

Konser, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde yarın saat 20.30'da başlayacak.

İtalyan şef Cedrone yönetiminde keman sanatçısı Küden'in solist olarak katılacağı konserde Maurice Ravel'in 'Tzigane', Camille Saens'in 'Introduction and Rondo Capriccioso' ve Ottorino Respighi'nin 'Pini di Roma' adlı eserleri seslendirilecek.

- Tiyatro, opera

İzmir Devlet Tiyatrosu, Konak Sahnesi'nde yarın ve cumartesi saat 20.00'de 'Gölge Ustası' adlı oyununu sanatseverlerin beğenisine sunacak.

İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) ise 25 ve 28 Mart saat 20.00'de 'Yarasa' operasını, 30 Mart saat 20.00'de de 'Sevil Berberi' operasını Elhamra sahnesinde sanatseverlerle buluşturacak.

- Sergi

Murat Güney'in 'Ege'nin Ritmi' resim sergisi 25 Mart'ta İzmirli sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. İzmir Kültürpark sergi salonunda açılacak sergi 11 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.

Meral Madenoğlu'nun 'Gösteri Sonrası' resim sergisi ise 30 Mart'a kadar İzmir Resim Heykel Müzesi sergi salonunda ziyarete açık olacak.

Kaynak: AA