Ercik Açıklaması 'Memleket İçin 'Evet' İstiyoruz'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İçel İl Başkanı Cesim Ercik, hangi partiye gönül vermiş olursa olsun tüm vatandaşları, 16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘evet’ oyu vermeye davet ederek, “Biz AK Parti için evet istemiyoruz. Biz memleket için evet istiyoruz” dedi.

Ercik Açıklaması 'Memleket İçin 'Evet' İstiyoruz'
Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin kampanya çalışmalarına devam eden AK Parti İl Başkanı Ercik, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kapsamında yapılacak olan halk oylamasında vatandaşların doğru karar vermesi gerektiğini söyledi.

Ercik, “Türkiye’nin dünyadaki konumunu ve tarihi gidişatını değiştirecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için geri sayım başladı.

Vatandaşlardan tek ricamız şu; lütfen 18 maddeyi doğru bir şekilde okuyup anlasın. Çünkü bazı hayır kampanyası yapanlar, bu maddelerin tam olarak neler içerdiğini bilmiyor” dedi.

Gelecek nesle bir daha koalisyonları yaşatmamak için mücadele verdiklerini vurgulayan Ercik, “Bunun için ister AK Parti’li olsun, ister CHP’li olsun, ister HDP’li olsun ya da diğer partilere oy vermiş, gönül vermiş insanlarımız olsun bütün kardeşlerimizi evet demeye davet ediyoruz. Biz AK Parti için evet istemiyoruz. Biz memleket için evet istiyoruz. Türkiye’nin asıl sahibi olan millete tam yetki vermek için 16 Nisan’da daima millet, kararımız ‘evet’ diyerek sandıkları patlatacağız inşallah” İfadelerini kullandı.
Kaynak: İHA