Bayburt'ta 10 Semt Sahası Yapılacak

Bayburt'ta çeşitli mahallelerde kurulacak 10 semt sahası için sözleşme imzalandığı bildirildi.

Belediye Başkanı Mete Memiş, yaptığı yazılı açıklamada, geçen yıl Genç Osman Mahallesi ve Zahit Mahallesi Çoruh Evler mevkisinde 2 semt sahasının yapımını tamamlayarak hizmete açtıklarını belirterek, kentte yapılacak 10 semt sahası için anlaşmayı Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katıldığı törenle imzaladıklarını ifade etti.

Hayata geçirecekleri projeyle Bayburtlu gençler ve çocukların spor yapabilecekleri nitelikli sahalara daha kolay ulaşabileceğini kaydeden Memiş, bu sahaların hemen yanında çocuklar için oyun alanları tasarlanırken, mahalle sakinlerinin de oturup dinlenebilecekleri sosyal donatılar oluşturulacağını belirtti.

Böylece Bayburt'un birçok noktasının her yaştan Bayburtlu'ya hitap edecek komplike alanlarla donatılmış olacağına işaret eden Memiş, şunları kaydetti:

'Her zaman ifade ettiğimiz gibi sporla iç içe sağlıklı nesillerin yetişmesini önemsiyoruz. Bu hedefin gerçekleşmesi adına gençlerimizin ve çocuklarımızın güven içinde spor yapabilecekleri nitelikli alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. İnşallah Bayburt için, Bayburtlular için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.'

Kaynak: AA