Bartın Valisi Dirim, Yaşlılara Yemekte Buluştu

Bartın Valisi Nusret Dirim, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ’Yaşlılar Haftası’ kapsamında huzurevinde kalan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı yaşlılarla yemekte buluştu.

Bartın Valisi Dirim, Yaşlılara Yemekte Buluştu
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı organizasyonunda Bartın Öğretmenevinde verilen yemeğe Vali Yardımcısı Erkan Kalender, Kurucaşile Kaymakamı V. Murat Ekinci, İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin ve S.Y.D.V. Müdürü Feridun Güler katıldı.

Yemekte konuşan Vali Dirim, “Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş, baş tacımız, çınarlarımızdır. Sadece bu hafta değil her zaman için bizim baş tacımız olduğunuzu da belirtmek istiyorum. Bu anlamlı haftada sizlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Her zaman kapımız sizlere açıktır. Bir istek ve sıkıntınız olduğunda elimizden geleni yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm yaşlılarımızın ve vatandaşlarımızın haftasını kutluyor, hepinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Masaları tek tek dolaşarak sohbet eden ve günün anısına hediye veren Vali Dirim’e düzenlenen program için teşekkür eden yaşlılar da memnuniyetlerini ifade ettiler.
Kaynak: İHA