Artvin'de 'Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet' Etkinliği

Artvin'de, Yaşlılar Haftası dolayısıyla 'Büyüklerimize hürmet kararımız evet' etkinliği düzenlendi.

Artvin Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, göreve geldiği günden bu yana yaptıkları hizmetleri anlattı.

Başkan Kocatepe, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize öğrettiği belediye başkanlığı anlayışına göre asıl hizmet gönüllere yapılan hizmettir. Yaşlılara yapılan, engellilere yapılan hizmettir. Çünkü Allah’ın rızası onların gönlündedir yani sizin gönlünüzdedir.' dedi.

Türkiye'nin gelişmiş ülkeler sınıfına geçtiğini anlatan Kocatepe, 'Artık hizmet odaklı çalışmalar yapmalıyız. Türkiye’de hükümetlerin ömrü 1,5 yıl. 1,5 yılda hiş bir şey yapılmaz. Yeni anayasa ile artık hükümetlerin ömrü 5 yıl olacak. Bu süreç içinde her türlü hizmet yapılır. Getirilmek istenen sistem bu. İstikrar gelecek hizmet artacak. 16 Nisan’da ki referandum bunun için önemli. Referandumdan çıkacak güçlü bir 'evet' ülkemize ve Artvin’e daha çok yatırım hizmet getirecektir.' diye konuştu.

Belediye olarak yapacakları çalışmalara da değinen Kocatepe, şunları kaydetti:

'Bu şehirde 129 vatandaşımız yatalak hasta durumunda. Onlar sıkıntı çekiyor ama esas sıkıntıyı onların yakınları çekiyor. Sürekli yanlarında olmak zorundalar. Kimseye bırakıp birkaç günlüğüne de olsa farklı bir yere şehir dışına çıkamıyorlar. Biz bu durumları çok iyi bildiğimiz için bu hastalarımızı güvenli, hijyenik koşullarda misafir edebileceğimiz ve hasta yakınlarının da gönül rahatlığıyla birkaç günlüğüne hastalarını bırakabilecekleri 'Aş Evi ve Hasta Yakını Misafir Hanesi' projemizi kısa zamanda hayata geçireceğiz.'

Etkinliğe, AK Parti Artvin İl Başkan Yardımcısı Fikret Erdoğan, AK Parti Kadın Artvin Kolları İl Başkanı Reyhan Güneri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA