Açıköğretim Öğrencileri Medya Sektörü Temsilcileriyle Buluştu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen organizasyonla medya sektörü temsilcileri deneyimlerini açıköğretim öğrencileriyle paylaştı.

Açıköğretim Öğrencileri Medya Sektörü Temsilcileriyle Buluştu
Kongre Merkezi Mavi Salonda tanıtım filmleriyle başlayan etkinliğe, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney, dekan yardımcıları, öğretim elemanları, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık ile Medya ve İletişim programlarında öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşması yapan Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney, ‘sektör buluşmaları’ organizasyonuyla açıköğretim öğrencilerini kampus içerisinde görmenin kendilerine mutluluk verdiğini kaydetti.

Organizasyonun açıköğretimde bir farklılık olduğunu ifade eden Prof. Dr. Güney, “Açıköğretimde bu bence çok büyük bir farklılık diye düşünüyorum. Çünkü öğrencilerimiz hem kampüs içerisine girsinler hem bizimle yakından bağlantı kursunlar hem de çalıştıkları alanlar üzerinde daha fazla bilgiye sahip olsunlar. Kariyerleriyle ilgili neler yapabilirler? İş alanları nelerdir? Bu buluşmalar sayesinde bu konular hakkında da bilgi sahibi oluyorlar. Umarım verimli bir toplantı olur. Öğrencilerimizi ilerleyen süreçte de farklı toplantılar için buralara çağıracağız, bu organizasyonları sürekli hale getireceğiz” dedi.

Açılış konuşmasının ardından fotoğrafçı Hande Artsın, Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cihan Yıldırım ve Es TV Genel Yayın Yönetmeni Soner Yüksel, fotoğrafçılık ve medya sektörüyle ilgili deneyimlerini öğrencilere aktararak, tavsiyelerde bulundu.

Etkinlik, katılımcıların yönelttiği soruların cevaplanmasıyla sona erdi.
Kaynak: İHA