Sinemaseverler Atıf Yılmaz Kısa Film Festivalinde Buluşuyor

Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali altıncı yılında da yine amatör profesyonel sinema ile uğraşanların ve sinemaseverlerin buluşma noktası olacak.

Forum İçel Alış Veriş Merkezi tarafından Türk sinemasının usta yönetmeni Atıf Yılmaz anısına düzenlenen ve geçtiğimiz yıl festival dönüşen Atıf Yılmaz Kısa Film Festivali, bu yıl altıncısı ile sinemaseverleri buluşturuyor.

Tema sınırlaması olmaksızın ’Kurmaca’, ’Belgesel’ ve ’Canlandırma/Animasyon’ türünde filmlerin yarışacağı festivalin gala gecesinde, her kategoriden bir eser sahibi birincilik ödülü olan 7’biner liranın sahibi olacak.

Finale kalan filmler arasında yapılacak elemede ayrıca Forum İçel Kurmaca Özel Ödülü olan 3 bin TL, Belgesel Jüri Özel Ödülü 3 bin TL ve Animasyon Jüri Özel Ödülü olan 3 bin TL’nin sahibi olacak.

Amatör ve profesyonel olarak sinema ile ilgilenen herkese açık olan yarışmaya katılmak isteyenlerin (www.atifyilmazkisafilm.com) adresindeki uygulama üzerinden 7 Nisan Cuma günü saat 18:00’a kadar başvuru yapabilecekleri belirtildi.
Kaynak: İHA