'Oynamak Ya Da Oynamamak İşte Bütün Mesele Bu' Adlı Oyun Seyirciyle Buluştu

Çukurova Belediyesi tiyatro kursiyerleri tarafından “Oynamak Ya da Oynamamak İşte Bütün Mesele Bu” adlı oyun Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunlarımıza Çukurova halkımız yoğun ilgi gösteriyor, oyunlarımız izleyici rekoru kırıyor. Daha nice oyunları tiyatroseverlerle birlikte izleyeceğiz. Çukurova kültür, sanat ve festivallerin ilçesidir” dedi.

'Oynamak Ya Da Oynamamak İşte Bütün Mesele Bu' Adlı Oyun Seyirciyle Buluştu
Çukurova Belediyesi Tiyatrosu sezona eğlenceli oyunlarla devam ediyor. “Oynamak Ya da Oynamamak İşte Bütün Mesele Bu“ adlı oyun geçtiğimiz hafta sonu Çukurova Belediyesi tiyatro kursiyerleri tarafından Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Yazan ve Yöneten Dilek Kont’un olduğu oyun izleyicilerden büyük ilgi gördü. Sanat merkezinde öğrenci olan gençlerin müzikal oyunu ortaokul ve lise öğrencileri tarafından sahneleniyor. Çukurova Belediyesi’nden sertifikalarını almış tiyatro kursiyerleri tarafından sahneye koyulan ve Ekim ayından bu yana izleyiciyle buluşan oyun, Mayıs ayına kadar belirli aralıklarla sürecek.

"Çukurova kültür sanat ilçesi"

Çukurova Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine Adana halkının yoğun ilgi gösterdiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çukurova Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz tiyatro kursları genç yaşlı, kadın erkek birçok kesimden yoğun ilgi görüyor. Gençlerimizin gelişimi bizim için çok önemli. Bu nedenle kültür ve sanat faaliyetlerine önem veriyoruz. Tiyatro eğitimi ile çocuklarımızın yeteneklerini sergileyerek, sosyal becerilerini geliştirmelerine imkan sağlıyoruz. Tiyatro kursiyerlerimizin böyle başarılı çalışmalara imza etmesi da bizi ayrıca mutlu ediyor. Çukurova Belediyesi olarak, daha nice oyunları tiyatroseverlerle birlikte izleyeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi, Çukurova kültür, sanat ve festivallerin ilçesidir” diye konuştu.

Kaynak: İHA