MASKİ'nin Altyapı Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında Battalgazi Gülümuşağı, Yeşilyurt Çayırköy, Seyituşağı ve Kale'nin Kumluyazı mahallelerine maliyeti 1.2 milyon lira tutarında olan 25 kilometre içme suyu hattı çalışması yapıldı.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Battalgazi, Yeşilyurt ve Kale ilçelerine bağlı 4 mahallenin içme suyu altyapısını tamamen yenilediklerini belirterek, şunları kaydetti:

'Kurum olarak yaptığımız altyapı yatırımları ile kısa vadeli geçici çözümler bulmak yerine, uzun vadeli yatırımlarla, şehrimizin gelecek 50 yılını planlayarak modern bir altyapı inşa ediyoruz. Bu kapsamda Battalgazi Gülümuşağı, Yeşilyurt Çayırköy, Seyituşağı ve Kale'nin Kumluyazı mahallelerine maliyeti 1.2 milyon lira tutarında olan 25 kilometre içme suyu hattı çalışmasının yanı sıra bir 30 metreküp ve iki 20 metreküp içme suyu deposuyla beraber 127 abone bağlantı çalışmalarını tamamlayarak Battalgazi Yeşilyurt ve Kale ilçelerine bağlı 4 mahallenin içme suyu altyapısını tamamen yeniledik.'

Kaynak: AA