Kurşunların Hedefi Olan Minik Ekin Toprağa Verildi

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde bir aracın taranması olayında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakımında 5 yaşındaki Ekin Öz gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kurşunların Hedefi Olan Minik Ekin Toprağa Verildi
Olay, Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı Cambazlı Mahallesi’nde geçtiğimiz pazar gecesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen R.K. amcasının oğlu M.A.K.’yı oturduğu evin avlusunda bacağından vurdu. M.A.K., yakınları tarafından hastaneye kaldırılmak üzere bir araca bindirildi. Hıncını alamayan R.K. ise M.A.K’yı hastaneye götüren araca da ateş açtı. Açılan ateş sonucu bırakacak yerleri olmadığı için anneannesi ve dedesi tarafından araca alınan M.A.K’nın yeğeni 5 yaşındaki Ekin Öz de R.K.’nın açtığı ateş sonucu kurşunların hedefi oldu. Aynı araç içerisinde Turgutlu Devlet Hastanesine getirilen yaralılar tedavi altına alınırken 5 yaşındaki Ekin Öz’ün kalbi durdu. Doktorlar tarafından hayata döndürülen küçük kız Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Ekin Öz’ün minik bedeni daha fazla dayanamayarak Pazartesi akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Gözyaşları içinde toprağa verildi

İzmir Adli Tıp Kurumunda ki incelemelerin ardından Ekin Öz’ün cenazesi Turgutlu’ya getirildi.

5 yaşındaki minik Ekin için Turgutlu Pazar caminde ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye minik Ekin’in annesi Ayşe Öz, babası Orhan Öz, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hamile olduğu öğrenilen anne Ayşe Öz ile baba Orhan Öz’ün yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Kılınan cenazesi namazı sonrası minik Ekin son yolculuğunu uğurlandı.

Öte yandan, hayatını kaybeden Ekin Öz’ün, 7 yıldır çocukları olmayan Orhan ve Ayşe Öz çiftinin özlemle bekledikleri bebek olduğu ortaya çıkı.

Ayrıca akrabası olduğu M.A.K.’nin aracına ateş açarak minik Ekin’in ölümüne sebep olan R.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Kaynak: İHA