Koyulhisar Esnaf Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı

Koyulhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Koyulhisar Esnaf Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı
Koyulhisar Belediyesi lokalinde yapılan genel kurul toplantısının divan başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Yüksel Demirgil yaptı. Kooperatifin sağladığı düşük faizli kredilerin piyasa koşullarına göre çok avantajlı olduğunu söyleyen Demirgil, "Kooperatifimizin sağladığı krediler banka kredilerine göre yüzde 100 oranında daha avantajlı. Bu nedenle de esnaf ve sanatkarlarımızdan büyük oranda talep alıyoruz. Hem ödeme koşulları hem de faiz oranları ile çok uygun olan kredilerden ilçelerde bulunan esnaf ve sanatkarlarımız yararlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

Koyulhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erol Ülker ise kooperatifin faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

Genel kurulda yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporunun okunmasının ardından, bilanço ve gelir-gider tabloları okundu. Daha sonra okunan raporlar ve hesaplar müzakere edildikten sonra yönetim ve denetim kurulları ibra edildi, 2017 yılı tahmini bütçesi görüşülerek karara bağlandı.
Kaynak: İHA