Köydeki Kaplıcaya İlgi

Batman'ın Sason ilçesine bağlı Taşlıdere köyündeki kaplıca oteline yoğun ilgi gösteriliyor.

Batman'ın Sason ilçesine bağlı Taşlıdere köyündeki kaplıca oteline yoğun ilgi gösteriliyor.

Kadın istihdamına ağırlık verilen Sason ilçesine bağlı Taşlıdere köyündeki kaplıca oteline, çevre il ve ilçelerden vatandaşlar rağbet gösteriyor.

Otelin sahibi Aydın Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otelin yöneticileri ve çalışanlarının çoğunun kadın olduğunu söyledi.

Otellerinin köyde olduğunu, köylerde kadınların çalışma imkanının pek bulunmadığını kaydeden Yıldız, bu nedenle kadın istihdamına ağırlık verdiklerini bildirdi.

Otel Müdürü Sevgi Yıldız ise ailece kaplıcaya gelen vatandaşların hizmetlerden memnun kaldığını belirtti.

Yıldız, müşterilerin kendilerini aile ortamında hissetmelerini sağlamaya çalıştıklarını aktardı.

Otelin restoranında şef garson olarak çalışan Yıldız Cin ise Şırnak'tan tatil için geldiği otelde çalışmaya başladığını belirterek, 'Ortamı çok sevdim ve burada çalışmaya başladım. Şef garson olarak çalışıyorum. İşimden çok memnunum, işimi severek yapıyorum.' dedi.

Batman İl Özel İdaresi Ruhsat Müdürü Rauf Bozkurt da dinlenmek için zaman zaman ailesi ile otelde kaldığını, otelin hizmetinden memnun olduklarını söyledi.

Son yıllarda kaplıca otellerde hizmet kalitesinin arttığını dile getiren Bozkurt, 'Gerçekten çok güzel olmuş. Çalışanları tebrik ediyorum.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA