Kaymakam Çiçekli Gençleri Ödüllendirdi

Van’ın Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, “Haydi Gençler Namaza” programı kapsamında kırk vakit namazı camide cemaatle kılan gençlere ödüllerini verdi.

Kaymakam Çiçekli Gençleri Ödüllendirdi
Edremit İlçe Müftülüğünün hazırlamış olduğu “Haydi Gençler Namaza’’ programı kapsamında sömestr tatilinde toplam kırk vakit namazını camide kılan gençler için Edremit Ulu Camii’nde ödül töreni düzenlendi.

Programda konuşan Atıf Çiçekli, “Gençler bizim en değerli varlıklarımızdır. Sizin gibi kültürel değerlere saygı duyan, değer veren gençler; devletimizin, milletimizin ve geleceğimizin teminatıdır. Sizleri seviyoruz ve size değer veriyoruz. Kurada hediye çıkan gençlere ödüllerinin hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Edremit İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk ise, gençlere nasihat vererek, “Gençler bir düşünün. Biz ibadeti kim için yapıyoruz? Elbette Allah için yapıyoruz. Kısada olsa belli vakitleri camide kılanlar için biz bu küçük hediyeleri veriyorsak, kendisi için namaz kılan gençlere Allah kim bilir neler hediye edecek” diye konuştu.

İlçe Müftülüğünün sömestr tatili süresince gençlerin namazlarını camide kılmalarını teşvik etmek, cemaate alıştırmak, dini duygularını motive etmek, kültürel değerlerine bağlı bir nesil oluşturmak için düzenlediği program çerçevesinde kırk vakit namazı camide cemaatle kılan toplam 557 gence; Çiçekli ve Aruk tarafından bisiklet, çeyrek altın, tablet ve saat gibi hediyeler verildi.

Kaynak: İHA