Kars Valisi Doğan'a AA 2016 Yıllığı

Vali Rahmi Doğan: '15 Temmuz darbe girişimi Türkiye'nin bir kader çizgisi. Bu kader çizgisinde Anadolu Ajansı kendi üzerine düşeni o gün, o gece fazlasıyla yapmıştır. Çünkü Anadolu Ajansı milletin bağrından çıkmış bir ajans.'

Kars Valisi Rahmi Doğan'a, Anadolu Ajansı'nca hazırlanan AA 2016 Yıllığı takdim edildi.

Anadolu Ajansı Kars muhabiri Cüneyt Çelik, Vali Rahmi Doğan'ı makamında ziyaret ederek, Anadolu Ajansının 2016'daki haber ve fotoğraf arşivinden hazırladığı yıllığı takdim etti.

Vali Doğan, yıllığı inceledikten sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansının her yıl bu tür güzel çalışmalar yaptığını söyledi.

Almanaklar sayesinde yılı bir bütün olarak görebilmenin mümkün olduğunu anlatan Doğan, '2016 yılı almanağını ben de heyecanla inceleyeceğim. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. Çok güzel bir çalışma olmuş.' dedi.

Doğan, Anadolu Ajansının 15 Temmuz'da da üstüne düşenin fazlasıyla yaptığını vurguladı. Doğan, şunları söyledi:

'Tabi ki 2016 yılının en önemli olayı 15 Temmuz. 15 Temmuz darbe girişimi Türkiye'nin bir kader çizgisi. Bu kader çizgisinde Anadolu Ajansı kendi üzerine düşeni o gün, o gece fazlasıyla yapmıştır. Çünkü Anadolu Ajansı milletin bağrından çıkmış bir ajans. Haberleri kamuoyuna ulaştırmada kamunun bilgilendirilmesi anlamında ciddi iş görüyor, görevi ifa ediyor. Anadolu Ajansı'nın tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA