Engelli Şahıs, 5 Gün Önce Evlendiği Kadın Tarafından Dolandırıldı

Adana’da bir kadın, 5 gün önce dini nikahla evlendiği engelli şahsın 7 bin lira başlık parası, 1 yüzük, 1 küpe ve cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

Engelli Şahıs, 5 Gün Önce Evlendiği Kadın Tarafından Dolandırıldı
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bedensel engelli olan Ali Durmuş, 5 gün önce tanıdıklarının vasıtasıyla Hatay’dan Sevgi isimli bir kadınla dini nikah yaparak evlendi. Durmuş, genç kıza 7 bin lira başlık parası verdi, 1 yüzük, 1 de küpe aldı. Genç kadın nikahtan sonra hasta olduğunu ileri sürerek Durmuş ile cinsel ilişkiye girmedi. Bugün de sancıları olduğunu ileri sürerek Durmuş’a hastaneye gitmek istediğini söyledi.

Kozan’dan Adana’ya gelen çift, hastaneden önce Kayalıbağ Mahallesi’nde pastanede bir süre oturdu. Bu arada Durmuş, tuvalet ihtiyacını gidermek istedi. Kadın, lavabodaki Durmuş’un cep telefonunu da alarak kayıplara karıştı. Durmuş, tuvaletten çıktıktan sonra bir süre eşini aradı ancak bulamadı. Bunun üzerine dolandırıldığı aklına gelerek hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis, Durmuş’tan eşkalini alıp çevrede araştırma yapmaya başladı.

Durmuş, 5 gün önce evlendiğini belirterek, "Hastaneye gitmek üzere yola çıktık, pastaneye uğradık. Sonra eşim ortalıktan kayboldu. Sanırım ben dolandırdım. Ona 7 bin lira başlık parası vermiştim. Ayrıca küpe ve yüzük almıştım. Cep telefonumu bile alıp götürmüş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benim tek amacım yuva kurmaktı" dedi.

Kaynak: İHA