Ekinci Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 16 Nisanda yapılacak olan referandum seçimleri öncesi ziyarete bulunduğu kurumlara seçimin ülke geleceği açısından taşıdığı önemi anlatarak, yapılmak istenen tüm oyunları bozmak için “evet” denilmesi gerektiğini söyledi.

Ekinci Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor
Ekinci, 16 Nisanda yapılacak olan referandum öncesi çalışmalarına devam ediyor. Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanlığıyla birlikte gerçekleştirilen istişare toplantılarında toplumun değişik kesimleriyle bir araya gelen ve yapılacak olan seçimlerin önemine değinen Ekinci, yapılan hizmetler hakkında da bilgi veriyor. Ekinci, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ve parti yöneticileri ile ilçedeki dernek yöneticileri ve üyeleri ile birlikte istişare toplantısı düzenliyor. Toplantılarda konuşan Ekinci, Ak Parti iktidarı döneminde ekonomik gelişmelere değinerek, ülkenin gün geçtikçe büyüme potansiyeline girdiğini ifade etti.

Ekinci, “Ak iktidar döneminde yapılan her türlü oyuna rağmen ülke büyüme trendini sürdürüyor” dedi.

Ekinci, "Bu bin yıllık davada zaman zaman milleti yolundan etmeye çalışanlar ortaya çıkmıştır diyerek, tarihte ve bugün ülke üzerine oynanan oyunlara dikkat çekti. Ekinci, "600 yıllık süren imparatorluğu maalesef parçalamışlardır. Sonrası bu milletin çekirdeği diye adlandırdığımız Anadolu elimizde kalmıştır. Yine o sağlam çekirdek sayesinde tekrar Anadolu filizleniyor. İnşallah dallanacak gürleşecek ve geleceğe güçlü bir şekilde gidecek. Burada fiziki sınırları açısından olmayabilir daha öncede ifade etmeye çalıştığım gibi gönül sınırlarımız o eski fiziki sınırlarımızı geçmiş durumdadır. Öyle bir lider ile karşılaştık ki Allah bu millete öyle bir lider nasip etti ki sadece kendi coğrafyasını değil dünya coğrafyasını düşünüyor ve bu düşünürken de özellikle mazlum ve mağdurları düşünüyor. Artık dünya 5’ten büyük diyen bir lider var ve bunu haykıran liderin arkasında da millet var ve milletler var, mazlum var mazlumlar var. Tabi böyle bir lideri ister istemez karşılarına alıyorlar. Neden çünkü düzenleri bozuluyor neden çünkü emperyalist güçler bir sistem kurmuşlar, sistemleri sallanıyor tankları sallandı bu tankları sallandıkça ülkemize çok ciddi saldırılar olacaktır. Biz millet olarak dik durduğumuz müddetçe ve yasaları da kendimiz çıkardığımız müddetçe Allah’ın izniyle bu kutlu yolculuktan ayrılmadığımız müddetçe biz istikbalimizde garanti altına alacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA