Bozüyük TSO Yöneticilerinden Bahattin Şeker'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yöneticileri bir süre önce ciddi bir kalp operasyonu geçiren eski Devlet Bakanı Bahattin Şeker’i makamında ziyaret ettiler.

Bozüyük TSO Yöneticilerinden Bahattin Şeker'e Geçmiş Olsun Ziyareti
Bahattin Şeker sağlığına kavuşarak işinin başına döndü. Bu vesileyle Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Mart ayı olağan meclis toplantısının ardından Bahattin Şeker’e iş yerinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Görüşmeye Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.

Görüşme sırasında Bahattin Şeker, tüm mücadelesinin sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Bozüyük için olduğunu, sağlığı ve imkânları el verdiğince bu mücadelesinin devam edeceğini vurguladı. Şu anda ilçede yetişmiş çok önemli görevlerde bulunan bürokrat ve iş adamlarının olduğunu ifade eden Şeker, bu insanlarla da bir şekilde bir diyaloğa geçilerek Bozüyük için ortak çalışmalar yapılabileceğini ifade etti.

Aynı zamanda ilçe ekonomisinin hareketliliği için özellikle üniversite konusunda yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunun üzerini çizen Şeker, bu konuda Belediye, Kaymakamlık ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortak çaba ve girişimlerin sonuç getireceğini dile getirdi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise, Bahattin Şeker’e şahsı ve oda yöneticileri adına geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra ilçemizde üniversite anlamında yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunun ve bu konuda çalışmaların yürütüldüğünü özellikle Rektör İbrahim Taş’ın bu konuda istekli olduğunun altını çizdi. Aynı zamanda yakın zamanda Kaymakam Bey ile de yaptıkları istişare sonucunda ilçede yatırımları olan büyük sanayi kuruluşlarının da desteğini alarak ilçemize bir Yüksekokul ya da bir Teknik Meslek Lisesi kazandırılması yönünde girişimler için olumlu adımların atılmaya başlandığını söyledi.

Ziyaret karşılıklı görüşmelerin sonrasında toplu fotoğraf çekiminden sonra ziyaret sona erdi.
Kaynak: İHA