Başkan Kutlu Referandum Turunda

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi esnaf gezisine çıkarak ‘evet’ oyu istedi.

Başkan Kutlu Referandum Turunda
Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, referandum çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti milletvekilleri, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Erdem ve diğer partililerle birlikte daha önce çeşitli sivil toplum kuruluşları (STK) ve partileri ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda ‘evet’ oyu isteyen Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, esnaf ziyaretlerine de aksatmadan devam ediyor.

Çarşı merkezini gezen Başkan Kutlu ve beraberindeki heyet ile sohbet etme imkanı bulan vatandaşlar, 16 Nisan’daki referandumda Adıyaman olarak ‘evet’ rekoru kıracaklarını dile getiriyor.

Anayasa değişikliği olan 18 maddeyi vatandaşa ayrıntılı bir şekilde anlatan Başkan Kutlu ise, “Yarınlara daha güçlü bir şekilde yürümek için ‘evet’in anlamı çok büyük. Bundan dolayı ulaşabildiğimiz herkese neden ‘evet’ demeleri gerektiğini anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz. Bunun için zaman zaman milletvekillerimizle, zaman zaman da il başkanımız ve partililerimizle birlikte sahadayız. Son olarak milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat ve Merkez İlçe Başkanımız Hanifi Erdem ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. İnşallah 16 Nisan’da Adıyaman olarak ‘evet’ rekoru kıracağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA