Başkan Anlayan Açıklaması 'Fatsa Referandumda Ülkemizin Yüzünü Güldürecek'

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, referandum kampanyası çerçevesinde Fatsa Şehirlerarası Otogarı’nda esnafla bir araya geldi.

Başkan Anlayan Açıklaması 'Fatsa Referandumda Ülkemizin Yüzünü Güldürecek'
Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Başkan Hüseyin Anlayan esnaf ziyareti sonrası yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimi kampanyası çerçevesinde gördükleri ilgiden ve teveccühten son derece memnun olduklarını söyledi.

Anlayan, “Vakit giderek yaklaşıyor ama vatandaşlarımızın bu konudaki ilgi ve alakası her geçen gün artıyor. Vatandaşlarımız referanduma gerçekten ilgili. Vatandaşlarımızla ve esnaflarımız da hem günlük işleri dertleşiyoruz, istişare ediyoruz hem de gündemimiz öncelikle referandum. ‘Evet’ kampanyası kapsamında düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Referandumda ülkemiz adına milletimiz adına kazanç olarak ne getireceğini de paylaşıyoruz, duyuyoruz ki birçok vatandaşımız da konuyla ilgili bilgi sahibi. İnşallah 16 Nisan’da iyi bir netice alacağımız konusunda bir endişemiz yok ama arzumuz daha iyi bir netice çıkmasıdır. İnşallah Fatsa olarak başta Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve milletimize mahcup olmamak istiyoruz. İnşallah Fatsa bir defa daha bu seçimlerde de bütün ülkemizin yüzünü güldürecek diye umut ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA