Bakan Zeybekci Açıklaması '18 Madde İle İlgili Bildikleri Ve Söyledikleri Bir Tek Kelime Yok'

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde ’Evet’ bürosunun açılışına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Nisan’ın ülkenin geleceğine ve tam bağımsızlığına musallat olan hastalık bir sistemden kurtulmaya vesile olacağını söyledi. Bakan Zeybekci, "Hayır diyenlere bakın, tek ayak üzerinden kırk tane yalan söylüyorlar. 18 madde ile ilgili bildikleri ve söyledikleri bir tek kelime yok" dedi.

Bakan Zeybekci Açıklaması '18 Madde İle İlgili Bildikleri Ve Söyledikleri Bir Tek Kelime Yok'
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkezdendi Belediyesi tarafından Bayramyeri’nde faaliyete geçirilen "Evet" bürosunun açılışına katıldı.

Açılışta referanduma ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Zeybekci, "16 Nisan bugüne kadar bize her türlü marazı, her türlü hastalığın sebebi olan, koalisyonlar sebebiyle bizim gelişmemizi engelleyen bir sistemden kurtulmadır. 16 Nisan bu ülkenin geleceğine ve tam bağımsızlığına musallat olan hastalık bir sistemden kurtulmaya vesile olacak. Bir de hayır diyenlere bakın, tek ayak üzerinden kırk tane yalan söylüyorlar. 18 madde ile ilgili bildikleri ve söyledikleri bir tek kelime yok. Milletin aklını karıştıracak, milletin doğrularına, aklına şüphe düşürecek ne kadar yalan varsa hepsini söylüyorlar" dedi.

Referandumun çok önemli olduğunu belirten Zeybekci, "Bu milletin geleceğinin en önemli düğüm noktalarından birisidir. Ülkenin bağımsızlığı, geleceği için en önemlidir. 15 Temmuz 2016 ihanetinin adaletinin yerine geldiği önemli bir bir gündür. Söyleyecek başka sözleri yok. Söyleyecekleri tek şey var o da yalan, iftira ve bu milletin aklının karıştırılması için her türlü fitneyi yapacaklardır. 16 Nisan CHP’nin de kurtuluşu olacaktır" diye konuştu.

Öte yandan, Bakan Zeybekci salonda vatandaşlarla selamlaştığı sırada bir kadın yere yığıldı. Bakan Zeybekci görevlilerin bayılan kadına müdahale edilmesine yardımcı olurken vatandaşlardan alanı açmaları için ricada bulundu. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bakan Zeybekci daha sonra iş yerlerini gezerek çalışanlarla öz çekim yaptı, vatandaşlarla selamlaştı.

Açılışa Bakan Zeybekci’nin yanına sıra, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve partililer katıldı.

Kaynak: İHA