Bakan Kılıç Sincan'da Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sincan Belediyesi ve AK Parti Sincan İlçe Teşkilatının düzenlediği programda gençlerle buluştu.

Bakan Kılıç Sincan'da Gençlerle Buluştu
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sincan Belediyesi ve AK Parti Sincan İlçe Teşkilatının düzenlediği programa katıldı.

Lale Meydanı Konferans Salonu’nda gençlerle buluşan Kılıç, yoğun ilgiyle karşılaştı. Programa ayrıca Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kurtcan Çelebi, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, AK Parti Ankara Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mahmut Cavga, AK Parti Sincan Gençlik Kolları Başkanı Ümitcan Uludağ ve binlerce Sincanlı genç katıldı.

Gördüğü coşkulu kalabalık karşısında memnuniyetini dile getiren Bakan Kılıç, “Sincan yine bildiğimiz gibi formunda” dedi.

Başkan Tuna’yla tanışıklığının çok eskiye dayandığını söyleyen Kılıç, “Eğer şu an Sincan’da değişim varsa, gelişim varsa, bu Başkan Tuna’nın hizmetleriyle olmuştur. O Sincan’ın mimarıdır, kendisine ben de şahsım adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Gençlere itimadımız tam”

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, “Bizler bu sistemle hükümeti millete kurdurtacağız, makamı da millete vereceğiz” diye konuştu.

“Gençlere itimadımız tam” diyen Kılıç, yeni sistemde gençlerin yolunun da açılacağını söyledi.

Kılıç, “Özellikle siz Sincanlı gençlerden büyük destek bekliyoruz. Sincan’dan yükselen ‘evet’ sesleri inşallah tüm Ankara’ya, Ankara’dan da tüm Türkiye’ye, Türkiye’den tüm dünyaya yayılacak” dedi.

Bakan Kılıç’ın ziyaretinden ziyadesiyle memnun olduğunu ifade eden Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna da Sincan’ın üzerine düşen görevi yerine getireceğinin altını çizdi. Başkan Tuna’dan bir de gençlere müjdeli haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılacak Sincan Spor Kompleksinin ihale aşamasına gelindiğini ifade eden Başkan Tuna, “Çok değerli Bakanımız sayesinde çok amaçlı yeni bir spor kompleksine kavuşuyoruz. Bu spor kompleksinde yüzme havuzu, kapalı voleybol-basketbol salonu ve salon futbolu sahalarının yanı sıra bir de açık stadyum yapılacak. Salonumuzda ayrıca atletizm sporlarıyla ilgili alanlar da bulunacak. Hassasiyetinden ve hizmetinden dolayı bakanımıza şahsım ve tüm Sincanlılar adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA