Aydın Medinova Hastanesinden '1 Kalem 1 Fidan' Kampanyası

Aydın Özel Medinova Hastanesi, Orman Haftasında hayata geçirdiği “1 Kalem 1 Fidan” kampanyasıyla çevre bilinci ve yeşillendirmeye önemli bir katkı sağladı.

Aydın Medinova Hastanesinden '1 Kalem 1 Fidan' Kampanyası


Aydın Özel Medinova Hastanesi, Orman Haftasında çevre bilincine katkı sağlamak ve Türkiye genelinde yürütülen ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek amacıyla “1 Kalem 1 Fidan” kampanyasını hayata geçirdi. Kampanya kapsamında hazırlanan 1000 adet alaçam tohumlu kalem, hasta ve hasta yakınlarına hediye edildi. Dağıtılan 1000 adet kalem ile doğaya 1000 adet fidan kazandırılmış oldu.

Aydın Özel Medinova Hastanesi olarak sağlık hizmetlerini yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini ifade eden Tıbbi Direktör Prof. Dr. İlhan Özkan, “1 Kalem 1 Fidan’ projesinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

Özkan, “Tüm dünyada ve ülkemizde çevre bilincini oluşturmak ve ormanların önemini vurgulamak dolayısıyla 21- 26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası’nı Özel Medinova Hastanesi olarak ‘1 Kalem 1 Fidan’ kampanyası ile kutladık. Bugün Orman Haftası nedeniyle Hastanemizde ‘1 kalem 1 fidan’ olarak hazırladığımız geri dönüşümlü kalemlerimizden dağıttık. Hazırladığımız bu kampanyayla ağacın ve ormanların insan hayatındaki önemini vatandaşımıza durmaya çalıştık. Geri dönüşümlü alaçam tohumlu 1000 adet fidanımızı misafirlerimize dağıttık. Daha yeşil ve sağlıklı bir dünya için doğaya 1000 fidan hediye ettiğimiz için çok mutluyuz. Medinova Hastanesi olarak Aydın ve hemşerilerimiz için sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA