Altınova Atatürk İlkokulu Öğrencileri Gazilerle Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nin en büyük mahallesi Altınova’da, Atatürk İlkokulu öğrencileri okulun düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Ayvalık Şubesi bünyesindeki gazileri ağırladı.

Altınova Atatürk İlkokulu Öğrencileri Gazilerle Buluştu
Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü nedeniyle gerçekleşen etkinlikte; okulun tiyatro grubu öğrencilerinin sahneledikleri Çanakkale Destanı oyunuyla izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Okul idaresinin yanı sıra öğretmen ve öğrencilerin hazır bulunduğu etkinlikte; gaziler minik öğrencilerle kendi yazdıkları şiirleri seslendirdi.

Tören sonunda gösteriye katılan öğrenciler ve öğretmenlerini tebrik eden gaziler, okul bahçesinde öğrencilerle uzun süre sohbet etti.

Minik öğrencilerle unutulmaz anlar yaşayan minik öğrenciler daha sonra gazilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Okul Müdürü Songül Yolver, okulda bu tarz etkinlikleri sık sık gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Öğrencilerimize 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yanı sıra şehit ve gazilerin önemini düzenlediğimiz etkinlikle somut olarak yaşattığımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA