Afyonkarahisar'da Halk Günü Toplantısı

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerinin değerlendirildiği halk günü toplantısı gerçekleşti.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Yıldırım, halk toplantılarında vatandaşlardan gelen taleplerin en ince ayrıntısına kadar değerlendirildiğini dile getirdi.

Yıldırım, şöyle konuştu:

'Bu toplantılar Afyonkarahisar için önemli toplantılardır. Kapımız her zaman sizlere açıktır. Ama böyle belirli günlerde belirli saatlerimizi toplu halde sizlerle görüşmek için kullanabileceğimiz bu tür toplantıları önemsiyoruz, kıymetlidir diye düşünüyoruz. Çünkü buraya geliyorsanız mutlaka bize aktaracağınız bir probleminiz var, bir derdiniz var, bir teklifiniz vardır ve hepsi olabilir. Çünkü netice itibari ile bu ilde hep birlikte yaşıyoruz ve bu ilde eğer birinin bir problemi varsa devlet eliyle, kamu kurumları ile bizim çözebileceğimiz bir problem varsa o problemle yaşanmaz, o problemin çözülmesi gerekir. Elimizden gelen bir şey yoksa tabii ki o zaman bunu da sizlerle paylaşırız.'

Toplantıya katılan vatandaşlarda, içme suyu, ulaşım, eğitim, toplu taşıma, sağlık, imar, park sorunu gibi konuların yanı sıra yardım taleplerini iletti.

Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (UMUD ) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Kemal Baykara da kentteki farklı noktalarından çektiği fotoğrafları Vali Yıldırım'a göstererek, gençlerin ve çocukların küçük yaşta madde bağımlısı haline geldiğini belirtti.

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz, Vali Yıldırım'a kent için yaptığı çalışmalardan dolayı plaket takdim etti.

Kaynak: AA