'Travel Expo Ankara Turizm Fuarı' Başlıyor

Türkiye'nin önemli turizm firmalarını bir araya getiren fuarın ikincisi 2326 Mart'ta ziyaretçileri ağırlayacak.

Türk turizm sektöründe faaliyet gösteren firmaları bir araya getiren 'Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı' renkli etkinlikler ile kapılarını açıyor.

ATİS Fuarcılıktan yapılan açıklamaya göre, ATO Congresium Kongre ve Sergi alanında düzenlenecek 'Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı'nda, birbirinden farklı coğrafyalardan 8 ülke ile Türkiye'deki 42 il ve ilçe kendi yörelerine ait dans gösterileri ve öyküleriyle ziyaretçilerle buluşacak. 4 gün sürecek fuarda ziyaretçilere tatil planları için birbirinden uygun seçenekler sunulacak, farklı kültürlerden renkli etkinlikler de sergilenecek.

Fuarda, turizm sektörüne dair tüm yenilikler ve sunulan fırsatlarla katılımcı firmalara güçlü iş bağlantıları kurma imkanı da tanınacak.

Trabzon, Diyarbakır, Kırşehir, Milas ile KKTC halk dansları ekipleri ve İranlı müzik grupları fuar boyunca gösteri sergileyecek.

Fuar kapsamında 'Ucuza Gezmenin Püf Noktaları', '2017 Kalkınma İçin Sürdürülebilir Turizm Uluslararası Yılı', 'Sağlık Turizminde Yol Haritası', 'Anadolu'nun İlkleri', 'Turizmde Yeni Trendler', 'Kültürel Miras ve Dijital Teknolojiler' başlıklı konferanslar da düzenlenecek. Trakya'dan gelen yağlı güreş ekiplerinin de yer alacağı fuar kapsamında Mümin Sarıkaya bir konser verecek.

Travel Expo Ankara Turizm Fuarı'nın ikincisi 23-26 Mart'ta ATO Congresium'da 10.00-20.00 saatlerinda ziyaretçilerini ağırlayacak.
Kaynak: AA