Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü Üyeleri Partide Buluştu

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübünün organize ettiği çocuk partileri devam ediyor. Çocuk partilerinin yeni durağı Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Tekirdağ Bayburtlular Yardımlaşma Derneği Düğün Salonu oldu. Çocuk Kulübü üyesi çocuklar, çeşitli atölyeler ve yarışmalarla keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü Üyeleri Partide Buluştu
Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü’nün her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği çocuk partilerinin Mart ayı durağı Çınarlı Mahallesi oldu. Çınarlı ve çevre mahallelerden çocukların yoğun katılımıyla Tekirdağ Bayburtlular Derneği Düğün Salonunda gerçekleştirilen partide minikler doyasıya eğlendi.

Parti kapsamında ip boyama, baskı, kum boyama, sosis balon ve yüz boyama atölyelerinin yanı sıra palyaço, animasyon, illüzyon gösterileri ve çeşitli oyunlarla çocuklar eğlenceye doydu. Partinin en ilginç atölye çalışmalarından biri ise çocukların Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a mektup yazdıkları mektup atölyesi oldu. Çocuklar hayal ettikleri Süleymanpaşa’da olmasını istedikleri hizmetleri mektupla anlattı.

Partiye Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da katılım gösterdi. Çocuk Kulübü’nün partilerinin devam edeceği, partilerin yanı sıra çocuk tiyatrolarının da süreceği bildirildi.

Kaynak: İHA