Sandıklı'dan Kısa Kısa

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Sandıklı AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Genç Kürsü' programının konuğu oldu.

Sandıklı Kent Parkta düzenlenen programda, 'Anayasa Değişikliği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' konusunda gençlerle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunan Özkal, halk oylaması ile ilgili gençlere bilgiler verdi.

Anayasa değişikliği ile milletin ve Türkiye'nin kazanacağının altını çizen Özkal, 'Siz gençler bizim geleceğimizsiniz. Halk oylamasında sizleri de yakından ilgilendiren ve gençlerimizin önünü açan önemli bir madde var. Seçim yaşının 18’e indirilmesi.' dedi.

Ülkede gençlerin siyasette daha fazla görev almasını ve daha fazla sorumluluk üstlenmesini istediklerini belirten Özkal, 'Sürekli yaşlanan bir siyaset değil aksine siyasetin gençleşmesini istiyoruz. Ülkemizde eğitimli, donanımlı gençlerin ülke meselelerinde söz sahibi olmalarını istiyoruz. Çünkü bizler şunu iyi biliyoruz ki cumhuriyetimizin geleceği gençlerimize emanettir.' diye konuştu.

Programa, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, AK Parti Sandıklı Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa İçel ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

- Özkal, Sandıklı Devlet Hastanesini ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Sandıklı ilçesi ziyaretleri kapsamında Sandıklı Devlet Hastanesi yönetimi ve hastanede yatan hastaları ziyaret etti.

Özkal, beraberinde Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, İl Genel Meclis Üyeleri Mevlüt Özaydın, Mehmet Öztopbaş, Mehmet Utsal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa İçel ile hastaneyi ziyaret ederek kolay gelsin dileklerini iletti.

İlk olarak hastane yönetimini ziyaret eden Özkal, hastane yöneticileri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra hastaneyi gezen Milletvekili Özkal, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek sohbet etti.

Hastalardan durumları hakkında bilgi alan Özkal, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Kaynak: AA