Otomobiliyle Su Birikintisine Düşen Genci İtfaiye Kurtardı

Erzurum'da direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle yol kenarındaki yaklaşık 1,5 metre derinliğindeki su birikintisine düşen genç, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Erzurum'da direksiyon hakimiyetini kaybederek 1,5 metre derinliğindeki su birikintisine arabasıyla düşen genci itfaiye ekipleri kurtardı.

Erzurum-Erzincan karayolunun 1. Organize Sanayi bölgesinde, İsrafil Ö. yönetimindeki 25 FK 861 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki su birikintisine düştü.

Otomobilde bulunan Ü.P, otomobilden çıkarak yüzme bilmeyen araç sürücüsü Ö'yü de otomobilin üzerine çıkardı. Daha sonra sudan çıkan Ü.P, olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerini çağırdı.

Otomobilinin üzerinde bekleyen İsrafil Ö. ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kazada hafif yaralanan İsrafil Ö, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Bu arada bazı vatandaşlar, kurtarma çalışmalarını cep telefonlarıyla kaydetti. Bazıları ise önceden önlem alınmadığı gerekçesiyle belediye yetkililerine tepki gösterdi.
Kaynak: AA