Osmaniye'de Trap Atışları Turnuvası Yapıldı

Osmaniye Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü tarafından trap ve tek kurşun atışları yapıldı.

Nohuttepe Köyü Atış Poligonunda düzenlenen turnuvaya, 11 ilden 242 atıcı katıldı.

Osmaniye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Faruk Doğar, yarışma öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, profesyonel, amatör avcı ve atıcıların yarışmaya katıldığını söyledi.

Her yıl yarışmaya ilginin arttığını ifade eden Doğar şöyle devam etti:

'Amacımız farklı kentlerde avcı ve atıcılar arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek. Osmaniye, Adana, İçel, Kahramanmaraş, Hatay, Kilis, Niğde, Konya, Karaman, Adıyaman ve Kayseri'den ve ilçelerinden katılımlar oldu, ilgiden memnunuz. Yarışmalara katılan herkese teşekkür ediyorum. Umarım gelecek yıl daha fazla katılımın olduğu bir organizasyonu gerçekleştiririz. Başarılı yarışmacılarımızı kutluyoruz. Osmaniye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü olarak doğaya ve çevreye duyarlılığı artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.'

Turnuva sonunda, profesyonel trap atışlarında Fatih Mülayim (Adana) birinci, Cumali Aslan (Adana) ikinci, Ladis Tuncer (Adana) üçüncü olurken, amatör trap atışlarında Mustafa Duyum (Hasa) birinciliği, Mustafa Harmandalı (Kadirli) ikinciliği, Mehmet Bağcı (Ceyhan) da üçüncülüğü elde etti.

Tek kurşun atışlarında ise birinci Ömer Halis (Kırıkhan), ikinci Ali Peksoy (Andırın), üçüncü Ahmet Dengiz (Kırıkhan) oldu.

Yarışmaların ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye girenlere madalyaları verildi.

Kaynak: AA