Milletvekili Özkal Halk Oylaması İçin 'Evet' Lokumu Yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, kentteki bir lokum işletmesinde referanduma özel kendi elleriyle 'evet' lokumu yaparak vatandaşlara ikram etti.

Özkal, referandum çalışmaları kapsamında kentteki bir alışveriş merkezinde lokum işletmesini ziyaret ederek, kendi elleriyle bol malzemeli 'evet' lokumu yaptı.

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Özkal, daha sonra yaptığı 'evet' lokumunu işletmedeki vatandaşlara ikram etti.

Özkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her yerinde vatandaşların anayasa değişikliği için 'evet' dediklerini dile getirdi.

Afyonkarahisar'ın en güzel 'evet' deme şeklinin de ağızları tatlandıracak meşhur Afyon lokumu olduğunu ifade eden Özkal, şunları söyledi:

'Onun için biz de Afyon lokumuyla 'evet' diyelim dedik. Lokumları da kendimiz yaptık. Lokumları tek tek elle sardık. Kaymaklı, Antep fıstıklı, kaymaklı fındıklı, kaymaklı cevizli ve haşhaşlı lokumlar sardık. Hem sultan hem de normal lokumların bütün çeşitleriyle 'evet' yazdık. Tüm Afyon halkıyla birlikte 'evet' dediğimizi bütün Türkiye'ye ilan etmek istedik. 16 Nisan'da da lokum tadında güzel ve 'evet'li bir referandum sonrasında ülkemiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine tatlı bir şekilde ulaşacağını düşünüyoruz.'

İşletme sahibi Celal Koca da AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal'ın lokum konusunda çok maharetli olduğunu ifade ederek, 'İlk defa yapmasına rağmen harika yaptı. Hatta bizim ustalarımıza taş çıkarttı. Gayet sıhhi, nezih, temiz ve sarılması gereken standartlarda lokumu yaptı. Herkes de gördü. Bu güzel 'Evet' lokumunu elleriyle hazırlayan vekilimizi tebrik ediyoruz.' dedi.

Kaynak: AA