Milletvekili Katırcıoğlu'na İşaret Dili Kursiyerlerinden Duygulandıran Sürpriz

Başiskele’de bulunan KO-MEK Kurs Merkezlerini ziyarete eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na işaret dili kursiyerleri işaret diliyle Çanakkale türküsünü söyledi.

Milletvekili Katırcıoğlu'na İşaret Dili Kursiyerlerinden Duygulandıran Sürpriz
Eğitim öğretim döneminde yüzlerce yeni kursiyerle yoluna devam eden KO-MEK Yeniköy Kurs Merkezi’ni AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Milletvekili Katırcıoğlu kursiyerlerin isteklerini dinleyerek bir süre sohbet etti. Tüm kurs merkezini gezen Milletvekili Katırcıoğlu, işaret dili kursiyerlerinin bulunduğu sınıfta duygulandıran bir sürprizle karşılaştı. İşaret dili kursiyerleri, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yıl dönümü dolayısıyla hazırladıkları Çanakkale türküsünü işaret dili ile ilk kez Milletvekili Katırcıoğlu’nun ziyaretinde söyledi.

Milletvekili Katırcıoğlu’nun da eşlik ettiği Çanakkale türküsü oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Daha sonra Aydın Kent KO-MEK Kurs Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve beraberindekiler burada kursiyerlerle sohbet etti. Kursiyerlerle oldukça samimi ortamda sohbet eden Milletvekili Katırcıoğlu, onlarla birlikte kazak dokudu, tığ çekti. Hüsn-i hat yapımı sınıfını da ziyaret eden Milletvekili Katırcıoğlu, burada kursiyerlerle sohbet ettikten sonra Usta Öğreticiler eşliğinde Hüsn-i hat denemesi yaptı.
Kaynak: İHA