MHP'li Deniz Depboylu, Nazilli'de Ziyaretlerde Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Nazilli ilçesinde çalışma ziyaretlerinde bulundu.

MHP'li Deniz Depboylu, Nazilli'de Ziyaretlerde Bulundu
Deniz Depboylu, Dr. Rıza Arpaz Nazilli Alzheimer Hastaları ve Aileleri İçin Buluşma ve Danışmanlık Merkezi’nde Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından yaşlılar için düzenlenen moral konserine Nazilli Kent Konseyi Başkanı Bülent Burmaoğlu ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Burmaoğlu ile birlikte katıldı.

İlçe Başkanı Adnan Dönmez, Kadın Kolları Başkanı Gül Burmaoğlu ve yöneticilerin eşlik ettiği Depboylu, daha sonra Nazilli Belediye Meclis üyesi Hulki Karakaya’yı Nazilli sanayisindeki işyerinde ve meclis üyesi Kemal Aşık’ı kıl çadır imalathanesinde ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti.

Deniz Depboylu, programının son bölümünde MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve MHP Aydın Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ile birlikte Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Efeyçi, Demirciler Odası Başkanı Muhammed Ali Künkçü, Bakkallar Odası Başkanı İlyas Seçkin, Bozoklar Derneği Başkanı İbrahim Ertekin’i ziyaret etti. Depboylu, MHP eski il başkan yardımcılarından Müfit Kır’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Kaynak: İHA