Mersin GİAD Yaşlılar Haftası'nı Unutmadı

İçel Girişimci İş Adamları Derneği (İçel GİAD) Kadınlar Kurulu, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Yaşlı Yaşam Merkezi’ndeki yaşlılarla bir araya geldi.

Mersin GİAD Yaşlılar Haftası'nı Unutmadı
İçel GİAD Kadınlar Kurulu, Yaşlılar Haftası kapsamında Yaşlı Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette, bir güzellik merkezinin çalışanları tarafından yaşlıların tepeden tırnağa bakımları yapıldı. Bakımları biten yaşlılar yenilen yemeğin ardından İçel GİAD tarafından özel getirilen fasıl ekibi ile şarkılar söyleyip doyasıya eğlendiler.

Yaşlı Yaşam Merkezi sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İçel GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol, “Yaşlılarımız bizim geçmişimizdir ve bizim şu andaki mutluluğumuz onlar sayesindedir. Bizleri büyütüp bu zamana kadar getiren büyüklerimizi unutmadık ve bir gün de olsa onların mutluluğunu paylaşmak istedik. Ekibimiz ile birlikte burada olmaktan ve yaşlı amcalarımız, teyzelerimizle vakit geçirmekten ayrı bir mutluluk duyduk. Onların hepsi birer çocuk gibi, çocuklarımıza nasıl davranıyorsak yaşlı insanlara da aynı şekilde davranmamız gerekiyor. Yaşlılar Haftası dolayısıyla bütün büyüklerimizin haftasını kutlar, sağlıklı ömürler dilerim” dedi.

Kaynak: İHA