Kılıçdaroğlu'ndan İlk Defa Oy Kullanacak Gençlere Mektup

CHP Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ilk defa oy kullanacak olan genç seçmene ulaştırılmak üzere gönderdiği mektupları dağıtmaya başladıklarını söyledi.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından partisinin Manisa teşkilatının gençlik kollarına ilk defa oy kullanacak seçmenlere verilmek üzere 7 bin adet mektup gönderildiğini söyledi.

Gönderilen 7 bin mektubun gençlik kolları aracılığı ile seçmenlere bire bir teslim edileceği belirten Arslan, şöyle konuştu:

'Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, referandum sürecinde ilk defa oy kullanacak gençlere mektup gönderdi. Referandum çalışmalarımızı Şehzadaler’de ve Yunusemre’de devam ettiriyoruz. Tüm gençlerimize kapı kapı bire bir kendileriyle tanışarak mektupları iletiyoruz. Oylarının hayırlı olmasını diliyoruz. Yunusemre ilçesinde yaklaşık 4 bin, Şehzadeler ilçesinde ise yaklaşık 3 bin olmak üzere toplam 7 bin yeni genç seçmenin mektuplarını tek tek dağıtıyoruz.'

Mektupların postaya verilmediğini gençlik kolları aracılığı ile bire bir isimlere teslim edildiğini kaydeden Arslan, 'Yüz yüze, el ele mektupları iletiyoruz.' dedi.

Kaynak: AA