Kahramanların Babaları Buluştu

Kahraman Polis Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Niğde’ye gelerek 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Kahramanların Babaları Buluştu
Kahraman Polis Fethi Sekin’in babası ile 15 Temmuz hain darbe girişiminin başkahramanı olan Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, oğlunun kabri başında bir araya geldi. Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Hasan Hüseyin Halisdemir, “Çok gurur duyduğum için çok memnun oldum. Sonsuz teşekkür ediyorum. Zaten kaderimiz aynıdır. Şehitlerimiz Türk milletine gurur verdiği için kendi çocuklarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

İki baba daha sonra Niğde İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu ile birlikte Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu’nu ziyaret etti.

Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, “Kahraman Polis Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir’in bunlar iki tane kahramanlar bizim Ulubatlı Hasanlarımız gibi, Seyit onbaşılarımız gibi, Türkiye’ye mal olmuş büyük kahramanlarımız. Tarihe mal olmuş kahramanlarımız” diye konuştu.

Emniyet ziyaretinin ardından kahraman şehitlerin babaları, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Peynircioğlu, “Ülkemiz için hayatlarını seve seve veda etmiş iki şehit kardeşimizin babalarıyla birlikteyiz. Kendilerine hoş geldin diliyorum. Şehitler var oldukça toprağı kanlarıyla suladıkça, bu vatanının bu milletin birliğine beraberliğini hiç kimse zarar veremeyecektir. Bu milletin birliği dirliği inşallah sonsuza dek sürecektir. Burada çok güzel bir kardeşlik örneği görüyoruz. Bir tarafta Niğdeli ülkemizin gururu olmuş bir şehidimiz. Bir tarafta Elazığlı yine ülkemizin milletimizin gururu olmuş bir şehidimiz” diye konuştu.

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Polis Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’e Türk Bayrağı ve halı hediye etti. Konuklar Valilik ziyaretini ardından Ömer Halisdemir Meydanına giderek, Ömer Halisdemir’in heykeli başında fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA