Hisarcık Orman İşletme Şefliği 2 Bin 500 Fidan Dağıttı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle Hisarcık Orman İşletme Şefliği toplam 2 bin 500 adet karaçam, ceviz, badem ve dişbudak cinsi fidan dağıttı.

Hisarcık Orman İşletme Şefliği 2 Bin 500 Fidan Dağıttı
Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle Hisarcık Orman İşletme Şefliği tarafından ilçe Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen fidan dağıtım etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinlikte Hisarcık Orman İşletme Şefi Nihat Acat, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası ve bazı protokol üyeleri de hazır bulundu.

Hisarcık Orman İşletme Şefi Nihat Acat, vatandaşlara fidan dikiminin özendirilmesi, yeşil dokunun, ormanların korunması bilincinin aşılanması noktasında Dünya Ormancılık Haftası kapsamında karaçam, ceviz, badem ve dişbudak cinsi 2 bin 500 adet fidan dağıttıklarını söyledi.



Acat, “Sağlıklı yaşamın koruyucuları ormanları, ağaçları korumak ve yeşil dokuyu genişletmek amacıyla Hisarcık Orman İşletme Şefliği olarak çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için; ormanları korumayı, iyileştirmeyi ve işletmeyi gaye edinerek, büyük bir heyecan ve gayretle yaz kış, gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarımızın dünya ormancılık gününü kutluyor, emekli olanlara sağlık, vefat edenlere ve bu uğurda şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA