Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması'nda Biletler Bip'ten

Yarışmaya katılacak grupların yakınları ve destekçileri BiP uygulamasıyla ücretsiz bilete sahip olacak.

Turkcell'in müzik platformu fizy'nin sponsorluğunda düzenlenen 20. Liselerarası Müzik Yarışması'na katılacak grupların yakınları ve destekçileri, BiP uygulamasıyla ücretsiz bilete sahip olacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması için 81 ildeki yaklaşık 8 bin liseye çağrı yapıldı. Türkiye'deki tüm liselere açık olan yarışmaya başvurular bu çağrıdan itibaren her geçen gün artarak devam ediyor.

Binlerce liseli gencin, büyük final için yarışacağı elemelerde en büyük destekçileri de salondaki seyirciler olacak. Eleme turları ve finalde grupları yerinde desteklemek isteyenlerin BiP uygulamasını indirip daha sonra uygulamanın 'keşfet' bölümünden fizy LMY kanalını takibe alarak adlarını ve soyadlarını yazıp göndermeleri yeterli olacak. Bu adımları izledikten sonra başvuru yapan herkes, cep telefonuna gelen bilet koduyla salondaki yerini alabilecek.

BiP uygulamasıyla ücretsiz bilete sahip olacak seyircilerin ilk durağı 24-25 Mart'ta İstanbul'da Bostancı Gösteri Merkezi olacak. Elemeler, 31 Mart'ta Ankara'da MEB Şura Salonu ve 7 Nisan'da İzmir'de İzmir Arena'da devam edecek. fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması'nın finali ise 22 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA