Ercik Açıklaması '2023 Hedeflerine Bir Adım Daha Yaklaşmak İçin Evet'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İçel İl Başkanı Cesim Ercik, "2002’den bu yana yaptığımız gibi, mazlumların umudu olmak için sandıkları ‘evet’ oyu ile patlatacağız inşallah. 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmak için evet" dedi.

Ercik Açıklaması '2023 Hedeflerine Bir Adım Daha Yaklaşmak İçin Evet'
Referanduma sayı günler kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti İçel İl Teşkilatı, vatandaşlara yeni sistemi anlatıyor. Bu kapsamda İl Yönetim Kurulu üyeleri, Akdeniz ilçe Başkanı Zafer Şahin Özturan ve ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte 3 Ocak Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Ercik, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgiler vererek, destek istedi. AK Parti olarak 2002 yılında iktidara gelmelerinden bu yana hep mazlumun umudu olduklarını dile getiren Ercik, “2002 öncesinde böyle bir Türkiye hayal dahi edilemezken, şuan adeta dünya bize hayran kalıyor. İlk hedefimiz Türkiye’de ki mazlumların yaşam şartlarını düzeltmekti. Evine ekmek alamayan babalar, özürlü çocuğuna ilaç alamayan anne vardı. AK Parti Hükümeti ile sağlıktan eğitime kadar her yönde adeta yeni Türkiye inşa ettik. Şimdi ise dünyada söz sahibi olan bir ülkeyiz. Türkiye’nin lider bir ülke olması için 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında sandıklardan evet oyu çıkması gerekiyor" diye konuştu.

Vatandaşlardan 16 Nisan için destek isteyen Ercik, “Önümüzdeki referandumdan ‘evet’ oyu çıkması ile birlikte Türkiye 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olacak. Hedefimiz için atılan bu büyük adımda sizlerin de bize destek vermesini istiyoruz. Çünkü emin olun ki, ‘evet’ oyu verdiğiniz takdirde Türkiye’nin dünyada lider ülke olmasına yani 2071 yılı hedefimize atılmış en büyük adım olacak. Bu nedenle Türkiye’nin sadece söz sahibi değil, dünyada lider olmasını istiyorsanız ‘evet’ oyu vermelisiniz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA