Dursunbey'de 'Çanakkale Şehadet' Tiyatrosu

Dursunbey Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Çanakkale Şehadet" tiyatrosu beğeni topladı.

Dursunbey'de 'Çanakkale Şehadet' Tiyatrosu
Dursunbey Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında 18 Mart Çanakkale zaferi etkinlikleri "Çanakkale Şehadet" isimli tiyatro gösterisi ile son buldu. Ankara Orta oyuncuları Tiyatro Ekibi’nin sahnelediği, Ünal Çeken tarafından yazılıp yönetilen oyun 3 seans halinde izleyici ile buluştu. Gündüz saatlerinde İlçede eğitim okullarda ki binlerce öğrenci bu tiyatro gösterisini izlerken akşam 20.30’da ise Tiyatro Dursunbeyli vatandaşların izlenimine sunuldu.

Dursunbey Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezi sahnesi’nde Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından sahnelenen tek perdelik oyun büyük beğeni topladı. Tiyatro gösterisine gündüz saatlerinde Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da katılırken, akşam saatlerinde ise Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Dursunbey Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Vatandaşlar, oyunu ücretsiz olarak izleme olanağı veren Dursunbey Belediyesine teşekkür ederek, bu tarz kültürel etkinliklerin devam etmesini istediler. Tiyatro gösterisinin sonunda ise seyirciler, oyuncularla hatıra fotoğrafı çekildi.
Kaynak: İHA