Çolakbayrakdar, 'Down Sendromluların Her Zaman Farkında Ve Daima Yanındayız'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla down sendromlu gençler ve çocuklarla bir araya geldi. Down Sendromlu gençlerin çalıştığı kafeyi, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte ziyaret eden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, sevgi gösterileriyle karşılandı. Başkan Çolakbayrakdar’ın sıcakkanlı sohbetinden etkilenen down sendromlu İbrahim Kansu, mikrofonu eline alarak Başkan Çolakbayrakdar ile röportaj yaptı.

Çolakbayrakdar, 'Down Sendromluların Her Zaman Farkında Ve Daima Yanındayız'
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, “Bugün burada Down Sendromlu kardeşlerimizle bir araya geldik. Kocasinan Belediyesi olarak bizler bir gün değil, her gün down sendromlu kardeşlerimizle beraberiz. Bizler her zaman sizlerin farkındayız ve daima yanınızdayız. Yaptığımız hizmetlerde, down sendromlu kardeşlerimizin hayat standartlarını yükseltmek için elimizden geldiğince çaba sarf ediyoruz. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere yavrularımıza yönelik düzenlediğimiz etkinliklerle her zaman yanlarında oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

İşletme sahibi Zeynep Ayan ise sadece özel günlerde değil, her zaman yanlarında olduğunu vurguladığı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a ve eşi Fatma Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Renkli görüntülerin oluştuğu ziyaret, down sendromlu gençlerin Çolakbayrakdar çifti ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından son buldu.
Kaynak: İHA