Canik'e 52 Milyon Liralık Yatırım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik ilçesinde 52 milyon 312 bin lira yatırım yapıldığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığının talimatıyla Samsun Valiliği tarafından Canik ilçesinde düzenlenen muhtarlar buluşmasında konuşan Yılmaz, Canik'te yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Gece gündüz hizmet yetiştirmek için çalıştıklarını belirten Yılmaz, 'Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde 22 milyon 312 bin lira büyükşehir belediyemiz para harcamış. SASKİ daha da fazla para harcamış. Çok sayıda yağmur suyu ve kanalizasyon işleri yapıldı. 30 milyon lira da SASKİ harcama yapmış. 52 milyon 362 bin lira gibi oldukça önemli bir hizmet yapmışız. 2017 yılı içerisinde de aynı hizmet kervanını devam ettireceğiz. Muhtarlarımız taleplerini mutlaka bize iletsin. Sorunlarınızı da mutlaka yazılı olarak dilekçe olarak bildirin. Söz uçar yazı kalır.' ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Canik Kaymakamı İlhan Turgut, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, İl Müftüsü Veysel Çakı, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA